vrijwilligers

vrijwilligers

Woon je in Leidsche Rijn of omstreken dan ken je Azotod vast. Waar opkomende bands groot worden, je in het verleden misschien wel jouw schoolfeesten vierde, je nieuwe muziek ontdekt en waar je kunt dansen tot je geen voeten meer over hebt.

Meer dan 40 jaar muzikale ervaring

Muziekpodium Azotod is een zelfstandige stichting met meer dan 40 jaar ervaring. Al die jaren draait Azotod mede op de inzet van enthousiaste vrijwilligers en daar zijn we trots op. We zijn een professioneel muziekpodium dat uiteenlopende muzikale acts programmeert, presenteert en veelzijdige muzikale evenementen organiseert. Het team van Azotod streeft naar een programmering van hoog niveau voor verschillende doelgroepen. Op deze manier kan jong en oud elkaar ontmoeten in een muzikale en gastvrije omgeving.

Maatschappelijk doel

Azotod stimuleert de lokale verbondenheid en heeft ook een maatschappelijk doel. Menig jonge Merenees of Leidsche Rijner vormde zijn muzieksmaak in Azotod of ontdekte er een passie voor techniek, communicatie of het organiseren van evenementen. Vrijwilligers krijgen veel vrijheid in Azotod. Heb je een idee voor een evenement, dan denken we met je mee en helpen we je met de realisatie. Diverse succesvolle evenementen zijn ontstaan tijdens een vrijwilligersavond!

Azotod zoekt nieuwe vrijwilligers

Azotod prijst zich zeer gelukkig met haar enthousiaste en flexibele vrijwilligers, maar we kunnen zeker nog wat extra helpende handen gebruiken tijdens onze evenementen. En er is genoeg afwisselends te doen. Denk aan een dienst als bar- of kassamedewerker, fotograaf, licht- of geluidstechnicus, DJ of dag-/nachtmanager van een evenement. De diensten vinden meestal plaats in het weekend. Uiteraard kun je zelf bepalen wanneer je beschikbaar bent.

Enthousiast geworden?

Lijkt het je wat om deel uit te maken van onze enthousiaste groep vrijwilligers? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@azotod.nl en voor je het weet sta je op je eerste evenement. Wil je eerst nog wat meer informatie? Mail ons en we nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden.